Two-Bit Musings.

š™±šš›ššŠšš’šš— š™³ššžšš–šš™, ššˆšš˜.

š™°šš‘šš‘. ššƒšš’šš–ššŽ šššš˜šš› ššŠšš—šš˜šššš‘ššŽšš› š™±šš›ššŠšš’šš— š™³ššžšš–šš™, šššš›šš’ššŽšš—ššššœ.

š™øšš šš–ššŠšš¢ šš‘ššŠššŸššŽ ššŠ šššš›šš˜ššœššœ šš—ššŠšš–ššŽ, šš‹ššžšš šš’šš’ššœ ššŠ ššŸššŠšš•ššžššŠšš‹šš•ššŽ ššŽšš”ššŽšš›ššŒšš’ššœššŽ šššš˜šš› ššŠšš— šš˜ššŸššŽšš›šššš‘šš’šš—šš”šš’šš—šš, šš—šš’šššš‘šššš–ššŠšš›ššŽ-šš™šš›šš˜šš—ššŽ šš’šš—šššš’ššŸšš’ššššžššŠšš• ššœššžššŒšš‘ ššŠššœ šš–šš¢ššœššŽšš•šš.

šš‚šš˜ šš•ššŽšš ššžššœ ššššŽšš šš˜šš— šš šš’šššš‘ šš’šš:

ā€¢ š™ø’ššŸššŽ ššššŽššŒšš’ššššŽšš šššš˜ šššš’ššŸššŽ šš–šš¢ššœššŽšš•šš 30-šš–šš’šš—ššžššššŽ šš šš˜šš›šš”šš˜ššžššššœ. š™½šš˜ šš–šš˜šš›ššŽ, šš—šš˜ šš•ššŽššœššœ. š™ø’šš– šš“ššžššœšš šššš˜šš’šš—šš šššš˜ šš‘šš˜šš™ šš˜šš— šššš‘ššŽ šššš›ššŽššŠšššš–šš’šš•šš•, ššššŽšš ššŠ šš•šš’šššššš•ššŽ šš–šš˜ššŸššŽšš–ššŽšš—šš šš’šš— šššš‘ššŽššœššŽ šš•ššŽššššœ, ššŠšš—šš šššš‘ššŽšš— šššš˜ ššŠšš‹šš˜ššžšš šš–šš¢ ššššŠšš¢. šš‚ššžšš›ššŽšš•šš¢ š™ø ššŒššŠšš— šš‘ššŠšš—šššš•ššŽ šššš‘ššŠšš.

ā€¢ šš†ššŽ šš‘ššŠššŸššŽ šššš˜ šššš˜ šš–šš˜šš›ššŽ šššš˜šš› šš˜ššžšš› šš™šš•ššŠšš—ššŽšš. š™ø’šš– ššššŽšššššš’šš—šš ššœššŒššŠšš›ššŽšš. š™ø šš–ššŽššŠšš—, šš šš‘ššŠšš šš‘ššŠššŸššŽ šš ššŽ šššš˜šš—ššŽ? š™ø ššœšš‘ššžššššššŽšš› ššŠšš šššš‘ššŽ šššš‘šš˜ššžšššš‘šš šš˜šš šš šš‘ššŠšš šš’ššœ šš‹ššŽšš’šš—šš ššŠšš‹ššœšš˜šš›šš‹ššŽšš šš’šš—šššš˜ šš˜ššžšš› ššœšš”šš’šš—, šš’šš—šššš˜ šš˜ššžšš› šš•ššžšš—ššššœ. ššƒšš‘ššŽ ššššŠšš–ššŠššššŽ šš’ššœ šššš˜šš—ššŽ, ššŠšš—šš šš’šš’ššœ ššššŽšššššš’šš—šš šš šš˜šš›ššœššŽ. š™ø šš–ššŠšš¢ šš˜šš—šš•šš¢ šš‹ššŽ šš˜šš—ššŽ šš™ššŽšš›ššœšš˜šš—, šš‹ššžšš š™ø ššŠšš’šš– šššš˜ šš‹ššŽ ššŠšš— ššŽšš—ššŸšš’šš›šš˜šš—šš–ššŽšš—ššššŠšš•šš•šš¢-ššŒšš˜šš—ššœššŒšš’šš˜ššžššœ šš˜šš—ššŽ. š™³šš˜ šš šš‘ššŠšš šš¢šš˜ššž ššŒššŠšš—, šš šš‘ššŽšš— šš¢šš˜ššž ššŒššŠšš—.

ā€¢ š™ø’šš– šš—šš˜šš ššœššžšš›ššŽ šš šš‘šš˜ š™ø šš•šš˜ššŸššŽ šš–šš˜šš›ššŽ: šš‚ššššŽšš™šš‘ššŽšš— š™ŗšš’šš—šš šš˜šš› š™¹šš˜šš‘šš— šš‚ššššŽšš’šš—šš‹ššŽššŒšš”. š™ø šššš’ššœššŒšš˜ššŸššŽšš›ššŽšš šššš‘ššŽšš– šš‹šš˜šššš‘ šš’šš— šš‘šš’šššš‘ ššœššŒšš‘šš˜šš˜šš•, ššŠšš—šš ššŒšš˜šš—ššœšš’ššššŽšš› šššš‘ššŽšš– šššš’ššŽšš šššš˜šš› šš–šš¢ ššŠšš•šš•-šššš’šš–ššŽ ššššŠššŸšš˜šš›šš’ššššŽ ššŠššžšššš‘šš˜šš›ššœ. š™øšš—ššŒšš›ššŽšššš’šš‹šš•ššŽ.

ā€¢ šš†šš˜šš›šš›šš¢ šš’ššœ šš ššŠššœššššŽššššžšš•. š™øšš šššš˜ššŽššœ šš—šš˜šššš‘šš’šš—šš šš‹ššžšš šš›ššŠšš’ššœššŽ šš–šš¢ šš‹šš•šš˜šš˜šš šš™šš›ššŽššœššœššžšš›ššŽ. šš‚šš˜, š™ø’šš– ššŸšš˜šš šš’šš—šš šššš˜ šš‹ššŽ šš–šš˜šš›ššŽ šš™šš›ššŽššœššŽšš—šš šš’šš— ššŽššŠššŒšš‘ šš–šš˜šš–ššŽšš—šš. š™°šš—šš¢ šš™šš›šš˜šš‹šš•ššŽšš–ššœ ššššŽššœšššš’šš—ššŽšš šššš˜ šššš’šš—šš šš–ššŽ šš šš’šš•šš• šššš˜ ššœšš˜. š™ø šš–ššŠšš¢ ššŠššœ šš ššŽšš•šš• ššŽšš—šš“šš˜šš¢ šššš‘ššŽ šššš’šš–ššŽššœ šš˜šš šš™ššŽššŠššŒššŽ.

š™°šš—šš šššš‘ššŽšš›ššŽ šš ššŽ šš‘ššŠššŸššŽ šš’šš. š™°šš—šš˜šššš‘ššŽšš› ššššŠšš¢ šššš˜šš—ššŽ.

š™¼ššŠšš¢ šš¢šš˜ššž šš‘ššŠššŸššŽ ššŠ šš ššŠšš›šš– ššŠšš—šš šš šš˜šš—šššš›šš˜ššžššœ ššœšš•ššŽššŽšš™, šš•šš˜ššŸššŽ.

šŸ•Š

šš†šš‘ššŠšš’ššœ šš˜šš— šš¢šš˜ššžšš› šš–šš’šš—šš, š™³ššŽššŠšš› ššššŽššŠššššŽšš›?

š™¶šš˜ ššŠšš‘ššŽššŠšš; šš•ššŽššŠššŸššŽ ššŠ ššŒšš˜šš–šš–ššŽšš—šš.

ššˆšš˜ššž šš–ššŠšš¢ šš“ššžššœšš ššššŽššŽšš• šš‹ššŽššššššŽšš› šššš˜ ššššŽšš šššš‘šš˜ššœššŽ šššš‘šš˜ššžšššš‘ššššœ šš˜ššžšš šš’šš—šššš˜ šššš‘ššŽ ššŸšš˜šš’šš.

š™»ššŽšš’ššœ šš‹ššŽ šššš›šš’ššŽšš—ššššœ.

4 thoughts on “š™±šš›ššŠšš’šš— š™³ššžšš–šš™, ššˆšš˜.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s